‘Justice League: Throne of Atlantis’ brengt ons naar nieuwe dieptes

Justice League Throne of Atlantis Movie

Na het bericht dat de Justice League hun eigen live-action film krijgen na ‘Superman VS Batman’, zijn alle geeks in rep en roer geraakt. Hoe gaat het eruit komen te zien? Wat kunnen we verwachten? Helaas is daar nog niet veel over te zeggen. Maar waar we het wel al over kunnen hebben is de nieuwe ‘Justice League’ animatiefilm die binnenkort uitkomt. Laten we alvast even een kijkje nemen.

‘Justice League: War’ liet zien hoe de wereld door de aanval van Apokalips en Darkseid werd verscheurd. Het introduceerde de ‘New 52’ Justice League: Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern en Cyborg, met uitzondering van Aquaman – die vervangen werd door Shazam. Menig fans dachten dat dit door alle slechte grappen kwam die werden gemaakt over de man die met vissen kon praten, maar niks was meer dan waar. DC Comics had een leuke verrassing voor ons in petto.

Het vervolg ‘Justice League: Throne of Atlantis’ vertelt het verhaal van Arthur Curry, AKA Aquaman, in geuren en kleuren. De origine van onze zeewaardige held was zo groots dat het zijn eigen animatie nodig had, vonden de makers van de animatiefilm.

Voordat de film officieel uitkomt op 27 januari aanstaande, hebben de makers een voorproefje gegeven over wat we kunnen gaan verwachten. De trailer heeft ons in ieder geval al aan de haak geslagen!

 

Justice_League_-_Throne_of_Atlantis