Nieuwe Transformers – Robots In Disguise

 

 

 

De vervolg op ‘Transformers: Prime’ komt binnenkort uit op Cartoon Network, genaamd: ‘Transformers: Robots In Disguise’. We dachten om alvast even snel een kijkje te nemen naar wat het is dat we kunnen gaan verwachten van deze serie.

‘Robots In Disguise’ vindt jaren na ‘Predacon Rising’ plaats. ‘Bumblebee’ – onze kleine, maar oh zo fijne held – krijgt de opdracht om ‘Cybertron’ weer te verlaten en terug te keren naar planeet Aarde om ontsnapte ‘Decepticons’ te gaan vangen. Alleen dit keer ZONDER onze welbekende leider ‘Optimus Prime’! Behalve in visioenen dan.

‘Bumblebee’ zal het moeten doen met een (ahem) ‘uniek samengesteld team’ van jonge ‘Autobots’: de rebelse ‘Sideswipe’; ‘Strongarm’, een cadet van de Elite Guard; de grootse Dinobot ‘Grimlock; en de hyper-actieve ‘Fixit’, een Mini-Con met een paar draadjes los. Het zal al een avontuur op zich zijn om te zien hoe ‘Bumblebee’ deze groep bij elkaar weet te houden.

Ook al is het de vervolg op ‘Transformers: Prime’, de makers hebben aangegeven dat het TOTAAL anders zal zijn dan zijn voorganger. Wat wij er tot nu toe van hebben gezien, kunnen we alleen concluderen dat ‘Robots In Diguise’ de wat grimmer en grauwere ondertoon zal missen die zo geliefd was bij ‘Prime’. Op het eerste gezicht oogt het nog wat kinderlijk, alleen zullen we moeten wachten om te zien of het in de daadwerkelijke uitvoering ook zo zal zijn.

Dus bereid je deze lente voor op een verfrissende wind of een grootse teleurstelling. OF beiden. Wij weten het nog niet. Wat vinden jullie van deze eerste blik? Laat het ons weten!

TransformersRID-BumblebeeSketch