Een duivels en donkere Disney dynastie

Twisted_Princess__Snow_White_by_jeftoon01

Prinsessen worden altijd gezien als ‘girlie’ en ‘zo-niet-cool’, dat je soms zou wensen dat de dames een make-over kregen van iemand als… pfff… weet ik veel… Tim Burton… of Stephen King. Maakt niet zo gek veel uit WIE het doet, als ze maar even wat minder schattig en zacht eruit kwamen te zien.

DeviantArt-iest Jeftoon01 heeft een donkere draai gegeven aan sommige van Disney’s welbekende prinsessen en daarmee onze wens in vervulling gebracht! Deze prinsessen zou ik geld aan verspillen om te zien in de bioscoop.

Twisted_Princess__Cinderella_by_jeftoon01

Twisted_Princess__Tiana_by_jeftoon01

Twisted_Princess__Alice_by_jeftoon01

twisted_princess__rapunzel_by_jeftoon01-d35mvla

Zo zijn er veel meer schaduw-persoonlijkheden van Disney prinsessen die deze ‘twisted artist’ voor ons heeft gemaakt. Benieuwd naar meer? Neem dan snel een kijkje in zijn galerij van ‘Twisted Princesses’!