Geek-geïnspireerde kerstbomen!

pacmantree

Zijn jullie het ook zo zat om elk jaar weer dezelfde kerstboom te versieren met saaie lichtjes, fantasieloze kerstballen en duffe slingers? Zin in iets anders? Dan hebben wij de perfecte inspiratie voor jullie kerstbomen gevonden dit jaar! Mensen zullen deze kerstbomen niet snel onopgemerkt langslopen…

Voor de geeks die willen dat mensen hun huis binnen lopen en zich direct afvragen “Wat de [bleep] is hier aan de hand?!” – dan is hier de Portal boom!

portal-themed-christmas-tree

Star Wars-fans, waarom uberhaupt een boom halen? Koop gewoon een levensechte pop van je favoriete Sith, versier het een beetje en… Tada! Je eigen Darth Vader boom!

darthxmas

Deze Dr. Who fans weten hoe ze flink uit moeten pakken. Gebruik ook je verbeelding (en waarschijnlijk alle stukjes stof die je uit je (groot-)moeder’s ladekast kan pikken) en maak ook je eigen Dahlek boom!

cr-dalek

En voor de geeks onder ons die van lekker makkelijk houden, koop een paar kratten, stapel de flesjes in een mooi symmetrisch puntje en gebruik een paar bierdopjes om de bovenkant te versieren. En niks is makkelijker te ontmantelen dan het opdrinken van je Bierfles boom!

beer bottle tree