[Animaandag] Helemaal het spoor kwijt met ‘End Of The Line’!

maxresdefault

Voormalig ‘Creative Director’ van BioWare James McVinnie doet een heleboel dingen. Maar één van de dingen die wij vandaag al te graag met jullie willen delen is de spannende en humoristische filmpje genaamd ‘End Of The Line’, gebaseerd op de first-person shooter ‘Team Fortress’. Hij heeft gebruik gemaakt van ‘Source Filmmaker’ die werkt vanuit de ‘Source Engine’ waarop het spel is gebouwd. Het kwartier durend filmpje heeft hem jaaaaaaaren gekost om tot stand te brengen. Maar dan heb je ook wel wat!

In het filmpje zie je een op hol geslagen trein dat afstormt op de ‘RED base’. Om een ​potentiële ramp te voorkomen wordt er alles op alles gezet, met alle gevolgen van dien. We zullen niet teveel van de lol bederven – bekijk het filmpje zelf anders even. Het is een goed manier om je maandag mee te beginnen – gescheurde lachspieren gegarandeerd! Alvast veel kijkplezier 🙂