Voor een luizige $20.000,- kan je eigenaar worden van een echte Ghostbuster jumpsuit…

ghostbusters-harold-ramis

Nog opzoek naar een origineel kerstcadeau? Je hebt ook nog eens $20.000,- onder je matras liggen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken want de jumpsuit gedragen door Harold Ramis is nu te koop…

Het is zijn pak die hij droeg in Ghostbusters II als Dr. Egon Spengler. Het is zelfs nog voorzien van de ‘Spengler’ naambadge en de welbekende ‘no-ghost’-logo met de twee vingers vooruit gestoken… Ook op de wasvoorschriften staat geschreven met pen dat het pak aan Harold Ramis toebehoorde…

Mocht je interesse hebben hou er dan rekening mee dat Harold niet zo groot was, ondanks dat hij de langste Ghostbuster was… De lengte van de suit in 1,70 meter…

Oorspronkelijk komt het pak uit de collectie van producer Michael C. Gross…Hij was verantwoordelijk voor de twee Ghostbusters film maar ook voor films als Kindergarten Cop, Beethoven en Twins… Je kan wel zeggen dat hij begon als een succesvolle producer en later langzaam afgleed naar een bedenkelijk niveau, waarschijnlijk ook gelijk de reden waarom hij geld nodig heeft…

Je hebt nog twee dagen om een bod uit te brengen…en dat kan hier!

jumpsuit-563x1024