Winterpret met Geeky mutsen? Het kan nog veel geekier!

1

 

Deze winter kan niet meer stuk… een simpele beanie op je hoofd kan echt niet meer en is zó 2013 en daarmee niet meer van deze tijd… Eerdere bericht over Geeky mutsen bewezen al dat je een statement moet maken als je hip de winter door wilt komen… Maar wil je écht, maar dan ook ECHT opvallen op de ski pistes in Oostenrijk en Zwitserland? Dan hebben wij de juiste mutsen voor je gevonden, want wat dacht je van de creaties die Phil Ferguson heeft gemaakt?

Phil geeft een hele andere betekenis aan comfort zoeken in voedsel… Want zijn mutsen zijn gemodelleerd naar fastfood gerechten als hamburgers, hotdogs, pizza’s en zelf druppelende mosterd en ketchup flessen. Via instagram en Youtube kan je zijn creaties zelf maken door zeer handige tutorial-videos…

Dus, breng weer eens een bezoek aan je oma en spendeer een keer wat tijd met elkaar door, voor je het weet loop je rond als de hipste Geek van je omgeving!