Wij houden van ‘awesome’ HOODIES!

hoodie5

Wie houdt er nou niet van een lekkere hoodie? Ze zitten relaxed, je kan ze open of dicht doen en dan heb je ook nog eens bescherming van de kou, wind en regendruppels op je hoofd met een handige capuchon. Waar kan je nog meer om vragen?

Waar wij om meer vragen is een geekie ‘twist’. Iets wat je doet denken aan je favoriete film, game, comic of serie. Surfend op het wereldwijde web zijn we een paar tegen gekomen die ons geek-hart sneller deed kloppen en ons portemonnee harder deed huilen. Hieronder een paar van onze favorieten.

De ‘Gene Simmons’ van KISS hoodie:

Wanneer je over straat loopt zonder capuchon, lijkt je hoodie meer een kunstwerk dan een kledingstuk door dat rade rode golfje op je borst. Totdat je je capuchon opdoet en dichtritst – Gene Simmons is nu jou alter ego!

gene-simmons-kiss-hoodie

‘Yoda’ hoodie:

Deze unisex trui met capuchon voorzien van een groen gerimpeld voorhoofd en flappende oren, is ideaal om je wijsheid mee te delen. Iedereen gelooft je gelijk, zonder dat er een ‘Jedi Mindtrick’ aan te pas hoeft te komen.

Star-Wars-Yoda-Hooded-Sweatshirt-1

‘Jason’ hoodie van Friday The 13th:

Jaag familie en vrienden het stuipen op het lijf door in de midden van de nacht met deze hoodie door het huis heen te lopen. Wanneer ze wegrennen, doe je je capuchon af en ren je achter ze aan en vraag je ze wat er aan de hand is. Zij vertellen je dat ze Jason hebben gezien. Je lacht ze uit en loopt weg. Twee seconden later verschijnt Jason weer en je familie en vrienden schreeuwen het weer uit van angst. Wat kan mensen laten schrikken toch leuk zijn… EN gemakkelijk met deze hoodie!

friday-the-13th-jason-hoodie

‘Deadpool’ hoodie:

Deadpool is waarschijnlijk één van de snelst in populariteit groeiende anti-helden sinds zijn eerste vertoning. Toentertijd was hij niks meer dan een parodie op een andere character, maar is nu uitgegroeid tot zijn eigen mannetje met MASSA’S aan fans. Deze stylish hoodie maakt ieder Deadpool fan blij. Maar ook non-fans natuurlijk.

DeadpoolHoodie

‘Captain America’ hoodie:

Captain America is altijd een icoon geweest voor de Amerikaanse publiek. Ook de rest van de wereld heeft hun hart laten verwarmen door de nobele intenties van deze ‘silver-aged’ superheld. Deze hoodie is daarentegen gewoon ‘bad-ass’! Als je het aan hebt, loop je rond alsof je een schild op je rug draagt – klaar om alle slechteriken een kopje kleiner te maken.

Cap-Hoody-Design

‘Shazam’ hoodie:

Na duizenden en duizenden Batman en Superman hoodies tegen te zijn gekomen, waren wij niet echt geamuseerd. Totdat uit de wolken een bliksemschicht viel en we donder hoorden rollen toen deze hoodie uit de hemel naar ons toe dreef. OK, een beetje overdreven, maar zo voelde het wel. De manier waarop de bliksemschicht perfect bij de sluiting en capuchon past geeft het gevoel dat deze hoodie is gemaakt door de goden!

3053535-1698138647-shaza

‘Spawn’ hoodie:

Hier willen we geen woord aan vies maken. Deze hoodie spreekt voor zichzelf, zo vet is die! Staar niet te lang, want voor je het weet heb je je ziel verkocht aan de duivel…

awesome-spawn-hoodie