Spider-Woman krijgt een make-over…

spiderwoman3

Het is ons opgevallen dat superheldinnen toch anders zijn dan de normale vrouw…Waar de meeste vrouwen per dag andere outfits dragen blijven de meeste superheldinnen consistent met hun superoutfit… Batgirl was de eerste vrouwelijk superheld die een wat meer functioneel pakje aan trok en het stond haar ook nog eens er goed!

Nu is het de beurt aan Jessica Drew… Sinds haar debuut in 1977 loopt ze rond in haar rood-gele spandex pakje…maar nu is er een nieuw fantastisch make-over naar boven gekomen. Als eerste zal het nieuwe kostumm te bewonderen zijn in het mobiele Gameloft iPhone game Spider-Man Unlimited, maar dit ontwerp zal straks ook te zien zijn vanaf maart 2015 in haar eigen comic serie…

Wat vinden jullie van de nieuwe Spider-Woman? Wij vinden het er beter uit zien dan het origineel wat er toch verouderd uit ziet, of niet?

spiderwoman2 spiderwoman