Onbeveiligde Wifi? Ga met Bilbo’s zwaard ‘Sting’ de strijd aan!

the-hobbit_-an-unexpected-journey-tv-spot

 

In een wereld dat bevolkt wordt door draken, orcs en Nazgul heb je wel wat bescherming nodig… Bilbo Baggins had zeker iets nodig om hem te beschermen tijdens zijn quest…

Bilbo had namelijk Sting een zwaard dat niet alleen als brievenopener fungeerde maar kon ook je waarschuwen als er een orc in de buurt was…erg handig als je een Hobbit bent!

Maar bij Make.com hadden ze een andere functie gegeven aan hun Sting-zwaarden: onbeveiligde wifi-netwerken… WarString is een perfecte zwaard voor elke Geek en gloeit als er een wifi-netwerk in de buurt is dat niet beveiligd is…

En als een echte held als jezelf kan je ten strijden trekken en het gevecht aan gaan met het onbeveiligde netwerk, waarna je het kan verslaan en de gebruiker kan waarschuwen met het toepasselijke bericht: “{Your wi-fi network} has been vanquished!”

 

Sting