Vanaf morgen wordt dit je nieuwe kledingstijl…met een hoverboard?

2015 voorspellingen

Tja, dat is toch even schrikken…Biff Tannen en zijn vriendengroep zijn de populaire kids in 2015. En wat dragen de populaire kids altijd? Juist…de laatste mode trends… Mij benieuwen wat er straks in de rekken van de Jack & Jones of de H&M hangen…

Maar dat is natuurlijk een kleine offer voor de zwevende auto of hoverboard…wij zouden graag een puntige grijze helm willen dragen als we een in een zwevende DeLorean mogen rijden/vliegen… Een hoverboard zou ook fantastisch zijn maar Geeks die geboren zijn in de jaren ’80 zijn jarenlang lekker gemaakt met de voorspellingen van het jaar 2000 en later… Chriet Titulaar voorspelde week na week dat we in het jaar 2000 vliegende auto’s zouden hebben… Het magazine Kijk, de Quest in de jaren ’80, had mooie tekeningen geplaatst van auto’s die netjes langs een lichtgevende straal vlogen…

Maar wees gerust, alles is nog mogelijk. De hoverboard is al onderweg en we hebben nog even tot aan oktober…

Ook Pepsi heeft nog een inhaalslag te gaan en Nike heeft ook nog niet helemaal de zelf-strikkende-schoen onder de knie…

Als dat allemaal goed gaat komen dan hebben wij er alle vertrouwen in dat het een mooi jaar gaat worden!

Alvast de beste wensen en tot morgen!