Teaser Trailer voor de Trailer van Marvel’s Ant-Man…

Antman movie

De marketing directeur van DC Comics heeft echt een reden om jaloers te zijn op de reclame campagnes van Marvel… Want laten we eerlijk zijn, ze zijn toch fantastisch bezig met het generen van hypes? Nu ook weer met the Avnegers en Ant-man, ze kondigen door middel van teaser trailers aan wanneer de daadwerkelijk trailer te zien is…geniaal! En wij, Geeks, vreten het met huid en haar op en consumeren elk nieuwsfeitje alsof het vers gebakken croissantjes zijn…

Maar wat vooral grappig is dat die reclame dudes en dudettes een klein tipje van de sluier vrijgeven met deze teaser…al is het wel heel klein, alsof het gemaakt is voor hele kleine mensjes…

Natuurlijk zijn er Geeks in de wereld die de beelden hebben opgeblazen en dit is wat ze te zien kregen…eigenlijk nog niet zo veel, maar toch wil je kijken!

Welldone Marvel, welldone…