Alle Marvel films in chronologische volgorde…

B6DVVaACUAAQc03

 

Het is voor vele de laatste zondag van hun kerstvakantie en vaak is het een loze dag waar iedereen zich een beetje verveeld…Dit soort dagen zijn ideaal voor het bekijken van complete series of films…

Ben je in de stemming voor een Marvel-binge-dag? Dan hebben we de juiste invulling van je dag gevonden want de kans dat je al die films al hebt gezien is vrij groot. Want je moet wel een Geek zijn om naar onze site te komen, niet waar…

Om toch een kleine twist te geven aan de Marvel films hebben de dames en heren van de The Comic Archive je een handleiding gemaakt om alle Marvel films en series van Phase 1 achter elkaar te zetten in chronologische volgorde…ze noemen het zelf de….drumroll:… Marvel Omnibus…

Dus waar wacht je nog op? Je hebt niet de hele dag de tijd!