Ook de Tie-fighter heeft een nieuw ontwerp in Star Wars VII-The Force Awakens…

28624-tie-fighter-fighters-space-star-wars-movie-movies

We zijn niet de site die graag spoilers naar buiten brengt…Ook wij willen verrast worden door de eventuele verhaallijnen en of gebeurtenissen in films of series… Dus eventuele plotwendingen of andere spoilers moet je toch ergens anders vandaan halen…

Maar we maken toch een uitzondering als het om concept art gaat voor Star Wars: The Force Awakens gaat… Je zou misschien iets van het verhaal eruit kunnen halen na het zien van de tekeningen maar over het algemeen wekken ze meer vragen op dan antwoorden…

Zo ook met de foto die de site Indie Revolver naar buiten brengt van een nieuw soort Tie-Fighter…Niet alleen de X-wing heeft een herontwerp heeft genoten maar ook de vertrouwde Tie-Fighter…Ook deze keer ziet het er fantastisch uit en het bewijst des te meer dat we eigenlijk maar bar weinig nog weten van de JJ Abrams film…

Het lijkt op een veel grotere TIE Fighter voorzien van extra motoren op de vleugels, misschien is het wel een transportschip in plaats van een gevechtstoestel….Ook staan er twee Imperial Guards op wacht bij de loopplank naar het schip en de enige keer dat wij ooit rode Imperial Guards gezien hebben is in bijzijn van Keizer Palpatine…

Betekent dit dat het Rijk een nieuwe keizer heeft? Als dat zo is, wie is het dan of leeft Palpatine nog!?

Aaaargh, wanneer is het 2015…ehm 18 december 2015!

wpid-t2-e1420219488228