Zwijmel weg met deze pikante Star Wars foto’s…

star_wars_boudoir_03

 

Michel Verpoorten weet wat er speelt in de Geek gemeenschap…en laat hij dat nu net even heel mooi gemixt hebben in zijn fotoshoot! Met zijn Geekly gallerij combineert hij mooie vrouwen in weinig verhullende lingerie met onmiskenbare Star Wars attributen…

Michel geeft ook aan op zijn site dat dit een ´work in progress´ is en dat hij modellen zoekt voor meer foto´s…petje af voor Michel, want het is natuurlijk een slim idee om mooie vrouwen te combineren met Star Wars en ook het werk als niet ´af´ te beschouwen…

Misschien moeten wij eens opzoek gaan naar een science fiction serie die voor Geeks heel belangrijk is en daar mooie vrouwen bij gaan zoeken…Star Trek misschien?

Nu onze vriendinnen overtuigen dat dit kunst is wat je zonder schaamte op kan hangen in de woonkamer…