De complete samenvatting van Tolkien’s mythologie in vier minuten…

animaatjes-lord-of-the-rings-73676

Weet jij alles wat er is te weten over Middel-Aarde en de rest van het universum dat schrijver J. R. R. Tolkien heeft geschapen? Heb je Tolkien’s Silmarillion helemaal doorplozen heeft en begin je helemaal op de hoogte wat er in de wereld van The Hobbit en The Lord of the Rings speelt? 

Of ben je net als ons en heb je de boeken gelezen en de films gekeken maar daar houdt het dan ook wel mee op… Maar mocht je toch nieuwsgierig zijn naar een korte samenvatting over de geheimen van de tovenaars als Gandalf, de elven, Orcs of mensen dan is dit filmpje echt iets voor jou… In vier minuten wordt je door middel van een animatie filmpje helemaal op de hoogte gebracht over Tolkien en zijn Hobbits…

Misschien kan je nu je mede Geeks imponeren met je LotR-kennis tijdens een potje Dungeons & Dragons…