Maak je eigen Batman kostuum met een 3D printer…

batman1

 

Er zijn maar een paar dingen die Geeks echt aanspreken en dat zijn natuurlijk 3D printers en Batman… Afgelopen jaar was een fantastisch Cosplay jaar met vele mooie creaties maar de aankomende jaren zal het misschien nog beter worden en dat allemaal dankzij de 3D printer…

Steven Dee van Crimson Coscrafts had het briljante idee om een exacte kopie van het kostuum uit de Batman: Arkham Origins game te kopiëren en te printen… Natuurlijk hadden wij het idee eerder maar we zijn nog niet in het bezit van een 3D printer, maar het idee hadden wij wel al eerder…

Natuurlijk is de cape dan niet geprint maar voor de rest is het complete kostuum uit de printer gekomen en het ziet er echt fantastisch uit…Steven Dee heeft het niet helemaal in zijn eentje gedaan, hij had wat hulp gekregen van Tunda Designs en Gauntlet FX

De kans is nu wel heel groot dat er bij de toekomstige Comic-Cons vele Batmans aanwezig zullen zijn…We zijn bang voor het al oude Spartacus-effect: I’m Batman! NO! I’m Batman…NO! I AM BATMAN…