Marvel’s Ant-Man trailer is gisteren uitgekomen…

Six+Things+You+May+Have+Missed+in+the+ANT-MAN+Teaser

Door al het verschrikkelijke nieuws van gisteren kan het zijn dat je de nieuwe trailer van Ant-Man hebt gemist… Natuurlijk is deze trailer geen groot nieuws in vergelijking van de aanslag in Parijs maar wij blijven wel doorgaan met het verslaan Geek nieuws…en dat nieuws is nu de trailer van Ant-Man…

De trailer heeft een duidelijke Marvel-stijl… Dat kan je nu toch wel zeggen na alle films van Phase 1 en 2… Marvel weet heel goed dat ze zichzelf niet al te serieus moet nemen…

We hebben niet echt alles meegekregen wat er in de trailer zit…gelukkig hebbne we het internet en er is altijd iemand die voor ons de research heeft gedaan… Deze keer is dat Mr Sunday Movies die zes onderwerpen uit de trailer heeft gehaald die wij hoogstwaarschijnlijk nog niet wisten…

Ant-Man was niet echt onze favoriete superheld en daarom was wat meer achtergrond informatie van deze karakter mooi meegenomen…

Alleen die naam, Ant-Man, kunnen we die nog aanpassen?