Zelf strikkende-schoenen zijn in ontwikkeling volgens Nike!

marty-mcfly-nikes-2015

 

Het jaar 2015 is net onderweg en we hebben het eerste goede nieuws al binnen. Spijtig genoeg overschaduwde de verschrikkelijk aanslag in Parijs het goede nieuws…

Een hooggeplaatste medewerker werkzaam bij Nike, werken ze hard aan de Back to the Future-schoen van Marty McFly voorzien van power laces… Ze zijn zelfs zo ver dat de schoenen ook daadwerkelijk uit gaan komen in 2015, het jaar dat Marty ze aantrok in Back to the Future II…

Op de beurs #AgendaEmerge in Long Beach California van afgelopen maandag, vertelde Nike hoofd innovatieve zaken Tinker Hatfield dat de Nike Air MAG uit zal komen in 2015! Helaas kon ie niet gelijk vertellen wanneer dit gaat gebeuren of wat de prijs zal zijn…

Sneaker blog Nice Kicks was aanwezig op de beurs en kreeg als opdracht om ons te doen kalmeren want 2015 is nog 11 en een halve maand lang…

Maar volgens ons heeft Nike echt geen benul hoe populair deze schoenen gaan worden, zeker als ze echt voorzien zijn van power laces… Is Nike zich er wel van bewust dat vele mensen het internet afstruinen naar deze schoenen…

Onze gok zal zijn dat ze in oktober uit gaan komen want dat is de dag dat Marty 2015 bezocht…

bttf-artimg tinker-hatfield-nike-mag-2015-release-power-laces-750x400