Coole Transformers tekeningen…

dynamic-transformers-fan-art-by-keron-grant

 

Dat Michael Bay de serie heeft vernietigd met die draken van films, wilt niet zeggen dat wij de liefde voor de Transformers serie uit de jaren ’80 zijn vergeten… De imposante Optimus Prime die samen met zijn autobots de strijd aangaan tegen de Decepticons onder leiding van Megatron… We moeten eigenlijk hierover een Throwback Geeksday van gaan maken want tijdens het schrijven van dit item borrelt de woede naar boven wat Michael Bay ons heeft aangedaan…

Maar even terug komend op het onderwerp waar we dit item over wilde schrijven is de tekeningen van artiest Keron Grant… Keron weet precies de essentie van de serie uit de jaren ’80 te pakken met deze collectie aan Transformers tekeningen… Veel beter trouwens wat Michael ‘Kaboom’ Bay ooit heeft geprobeerd in zijn films…

De tekeningen zijn doorspekt van zoveel nostalgie en liefde dat bijna de grootsheid van Optimus Prime en Megatron van de kunststukjes afspat…

Nu nog een goed glas Energon en wij zijn helemaal in ons element…