Nieuwe trailer Chappie laat zien dat Star Wars niet de enige grote film is in 2015…

????????????????????????

 

Films als District 9 en Elysium heeft ons laten zien dat Neill Blomkamp een ontzettende goede regisseur is en films maakt dat zeker in ons straatje past. Rauwe science fiction met hedendaagse problemen als onderwerp verhuld in een ander jasje. Neill komt uit Zuid-Afrika en dat laat ie ook duidelijk zien in zijn films…De acteurs zijn altijd fantastisch en natuurlijk voorzien van een Zuid-Afrikaans accentje…

Deze keer speelt de succesvolle Zuid-Afrikaans band: “Die Antwoord” een grote rol in Chappie naast gerenommeerde acteurs als Sigourney Weaver, Hugh Jackman en ook Sharlto Copley…Alles en iedereen zien er goed uit en hebben een rauw kantje aan hun karakters…Maar we vergeten ook Chappie niet, want wat ziet die er cool uit… De robots in Elysium zagen er al fantastisch uit en Chappie doet daar niets van onder… 

We weten nu al dat we een traantje gaan laten bij de film want er gaat natuurlijk iets gebeuren met dit vriendelijke spoo…robotje…

Hoe dan ook, dit wordt zeker een film die het wachten op Star Wars gaat vergemakkelijken…