Flash en Arrow opgepast – hier komt Vixen!

vixen-1-0fa87

De makers van ‘Arrow’ en ‘The Flash’ hebben weer een leuk nieuwtje voor ons! Na de grote succes van beide series zijn ze van plan om nog meer series naar de beeldbuis te halen. Voor ons niet alleen goed, maar geweldig nieuws! En één van de series die ze dit jaar herfst willen gaan introduceren is ‘Vixen’.

Vixen’s (geanimeerde) serie zal zich in dezelfde wereld als  “Arrow” en “The Flash” live-action series afspelen. Één van de promotionele beelden toont Vixen in het middelpunt, met (de geanimeerde) ‘Arrow’ en ‘The Flash’ op de achtergrond. Nou is het geweldig dat we weer een nieuwe DC-held(in) mee mogen maken, alleen de vraag is… wie is zij?

Vixenfirstapp

Vixen debuteerde in 1981 in de pagina’s van “Action Comics” nr. 521 , en werd gecreëerd door Gerry Conway en Bob Oksner. ‘Vixen’ is het alter-ego van Mari McCabe, die door een mystieke ‘Tantu totem’ de mogelijkheid heeft om de krachten van dieren na te bootsen. In haar bestaan in de comics heeft ze onderdeel uitgemaakt van de Justice League en de Suicide Squad. Ze heeft talloze team-ups gehad met andere DC-helden zoals Zatanna, Red Tornado en Animal Man. Ze is ook als cameo te zien geweest in de animatie serie ‘Justice League Unlimited’.

De promotionele beelden geven ook alvast wat meer achtergrondinformatie over haar:

vixen-2-25876

“Oorspronkelijk uit Afrika, Mari McCabe ’s ouders werden gedood door lokale hebzucht, corruptie, en zinloos geweld. Nu een wees weigert Mari te zwichten voor de verschrikkingen om haar heen. Met de ‘Tantu Totem’ die in haar familie door wordt gegeven, kan Mari toegang krijgen tot de krachten van dieren – van de super-sterkte van een gorilla, tot de snelheid van een jachtluipaard. Als ‘Vixen’ vecht ze dapper om de wereld te beschermen tegen de bedreigingen die het leven van haar familie geëist hebben.”

Wij wachten met smart af op de avonturen van deze nieuwe superheldin die de gevestigde misdaadbestrijders een helpende hand toesteekt. 2015 is nog maar net begonnen en nu al kijken we uit naar de herfst. Wat vinden jullie? Lijkt het jullie ook interessant om de avonturen van dit part-time model te bekijken? Laat het ons weten!

Vixen_0009