Bud Light Pact uit met de Super Bowl met een levensgrote Pac-Man…

pacmanbaan

De Amerikaanse Super Bowl is hét tv moment van het jaar… Miljoenen Amerikanen zijn dan aan de buis gekluisterd en dat is gelijk ook de reden waarom grote bedrijven voor een paar seconden aan een reclamefilmpje miljoenen besteden… Om echt op te vallen moeten ze grappige of unieke filmpjes maken en het is bijna een wedstrijd om de leukste of de meest spraakmakende reclame te hebben…

Nu zijn er foto opgedoken via twitter en facebook van een levensgrote Pac-Man spel… Bud-Light is duidelijk bezig om nu al een stempel te zetten op de leukste reclame, want wie zou er niet mee willen spelen in een levensgrote Pac-Man doolhof?

Diverse foto’s zijn geplaatst van het doolhof, compleet met lichtgevende muren, witte balletjes en zelfs spookjes…

Waarschijnlijk zal dit potje Pac-Man iets duurder zijn dan toen we naar de lokale Arcade Hal gingen…