Nieuwe look voor Venom!

GotG-AllNewVenom-rev-40828

Nieuwsflits! Marvel heeft van de week laten weten dat, na de miraculeuze verandering van Spider-Woman, onze beruchte en beroemde schurk-nu-held Venom ook weer een nieuwe look krijgt!

Maar voordat we daar iets meer over vertellen, heel even kort hoe hij er vroeger uitzag tot nu.

 

comic_venom_series

Onze eerste kennismaking met Venom was als de symbiotisch pak die gedragen werd door de ‘friendly neighborhood’ Spider-Man, Peter Parker. Nadat Peter zich scheidde van de symbioot vond Venom een nieuw gastheer in Eddie Brock – de toenmalige carrière-rivaal van Peter. Uitkomst? De grote in zwart geklede monster met een alien-achtige bek vol vlijmscherpe tanden en een overmatig lange tong. DE Venom die ons slapeloze nachten bezorgde!

 

venom-agent

Daarna is het erg tumultueus rondom Venom. Eddie Brock overleed en hij werd tijdelijk gefuseerd met Mac Gargan. Dat ging ook weer niet goed, dus moest hij weer afscheid nemen van een gastheer. Totdat oude pestkop Flash Thompson in het spel kwam. De twee werden één en vormden samen Agent Venom – de semi-militairische superheld.

 

Armored Venom

En toen verdween Agent Venom in de ruimte en maakte kennis met The Guardians Of The Galaxy! En tja, in de ruimte heb je niet veel aan kogels en geweren…

De bedenkers van Venom’s nieuwe look vonden dat het tijd was om terug te gaan naar zijn originele uiterlijk, maar dan met een twist. Deze zwaar-gepantserde look trekt weg van de zwaar-gewapende look en geeft Venom iets meer een astronauten-tintje.

Wat vinden jullie van Venom’s vernieuwde vorm? Is het wat of waren jullie veel liever af met zijn militaire uitstraling? Laat het ons weten!