Speel de serie Prison Break na dankzij Prison Escape…

3 (2)

Heb jij het in je om te ontsnappen uit een gevangenis…Heb jij de films Escape from Alcatraz, Shawshank Redemption en Papillon duizende keren gezien en ken je de serie Prison Break helemaal uit je hoofd dan is misschien Real life game Prison Escape iets voor jou…

Het is een Kickstarter project dat helaas al is afgelopen maar wij willen jullie niet onthouden van unieke ervaringen want het kan niet anders dat je echt iets mee gaat maken… De makers van deze real life game zeggen kunnen het natuurlijk het zelf het beste uitleggen:

Prison Escape is de eerste, alles omvattende, Prison Escape beleving in de wereld. Even waan jij je een gevangene en moet jij proberen te ontsnappen uit onze gevangenis. Het doel is om jou het gevoel te geven dat jij in een film bent gestapt. Een film waarbij jij zelf invloed hebt over het verloop. Tijdens de generale repetitie waren de reacties lovend. Uiteraard was er ook feedback. Dit gebruiken wij in November en December om het ontwerp nog beter te maken. Wij hebben jouw hulp nodig om dit fantastische evenement van de grond te krijgen. Het geld is namelijk op. Maar wij zijn dichterbij dan ooit. Met jouw steun op onze Kickstarter help jij ons om iets unieks voor jou te maken.

Nu is de vraag: Wat zou jouw rol zijn in het geheel? Ben jij de smokkelaar en kan je van alles de gevangenis in krijgen, ben jij de creatieveling die een pop van papier marche kan maken of ben jij de mastermind die het plan heeft uitgedokterd?

Zouden ze ook een isoleercel hebben?

Thanks go to Kenji!