Bied je mee op de Phaser uit Star Trek:TOS?

Captain-Kirk-holding-the-gun-553648

Set all phasers on stun…misschien wel op ‘kill’? Nu is je kans om een echte Star Trek phaser die gebruikt is op de sets van Star Trek: The Original Serieste bemachtigen…

Sluit dan wel even een lening af of vraag om een loonsverhoging want het start bedrag is maar liefst $40.000,- en de verwachting is dat het zelfs $60.000,- gaat opbrengen… Houdt er wel rekening mee dat dit één van de twee phasers zijn die over zijn, de andere props uit de Star Trek: TOS zijn helaas verdwenen…

Maar wees gerust, er zijn nog meer Star Trek spulletjes te koop op de Propworx Veiling…Een collectie van modelschepen en kostuums worden geveild als scripts, art work, latinum strips… Veel van die veilingstukken komen uit de collectie van Gary Hutzel, een special effects-artist die voor diverse Trek series heeft gewerkt…

Je heb nog heel even om te sparen want de biedingen kunnen van start gaan op 21 februari…