Ongelofelijk gedetailleerde Star Wars modellen gemaakt van papier…

download (22)

Is het maken van een Super Star Destroyer iets te veel van het goede en zou jezelf iets willen maken van wat betaalbare materiaal? Wat dacht je van papier… Dat is namelijk ook wat een  Japanse kunstenaar gebruikte om zijn ongelooflijke Star Wars modellen te maken… Ze lijken sprekend op echte professionele modellen die je in de winkel zou kopen maar ze allemaal stuk voor stuk gemaakt van papier…en dat door één enkele Geek met heel veel tijd over…

Hij heeft meerdere science-fiction gerelateerde items gemaakt die je kan vinden op zijn site, we raden je het aan om even een kijkje te nemen, maar wij houden het even op de Star Wras gerealteerde creaties…

Het is echt ongelooflijk hoe mooi ze gedetailleerd zijn… The Force is with this one!