Eindelijk wordt de kant van The Empire belicht in de animatie Tie-Fighter!

tie fighter

Waarom hebben de bad-guys altijd van die ontzettend coole kostuums en outfits aan… Vaak zijn wij gecharmeerd van de duistere zijde, zo ook bij Star Wars, The Empire is vele maler toffer dan die van The Rebellion…

Eindelijk weten we nu dat we niet de enige zijn want op Dutch Comic Con hebben geen enkele rebel gezien, The Empire had de Con stevig in zijn greep. Maar Paul Johnson kon de darkside ook niet weerstaan en maakte er een ontzettend coole animatie van… TIE Fighter is een korte animatie geheel in stijl van de jaren ’80 anime tekenfilms…

Het gevecht tussen de X-Wings en de Tie-Fighters is zo top weergegeven dat ze eigenlijk bij Disney goed moeten nadenken of ze niet gewoon een hele film willen maken met dit soort dog-fights…