Eerste blik op ‘Batman Unlimited: Animal Instincts’

Batman-Unlimited-Animal-Instincts-Trailer

De trailer voor ‘Batman Unlimited: Animal Instincts’ staat online! Tijd om even te kijken om te zien wat er op ons te wachten staat.

In de trailer zien we dat The Penguin met zijn mechanische beestjes en de ‘Animalitia’, bestaande uit Killer Croc, Cheetah, Man-Bat en Silverback, Batman het leven zuur maken. Samen met zijn oude sidekicks Nightwing en Red Robin; en bijgestaan door The Flash en Green Arrow, probeert hij de dierlijke instincten van zijn vijanden te lijf te gaan.

Op het eerste gezicht oogt de animatiestijl meer gericht op een jongere doelgroep. Wilt natuurlijk niet zeggen dat de ‘ouderen’ onder ons het niet zouden kunnen waarderen. Maar wij denken dat DC wat meer content wilt creëren dat kindvriendelijker is dan de donkere, grauwe en bloederige verhalen waar wij allen van zijn gaan houden. Maakt het ook makkelijker voor de jongere doelgroep kennis te maken met Batman en consorten zonder dat ouders bang hoeven te zijn dat hun lieve engeltjes tot ‘geweldadige psychopaten’ gevormd worden door tekenfilms. Onze zegen hebben we. Het word weer eens tijd om de hele familie bij elkaar te trommelen en ze wat luchtige lol met ze te hebben.

‘Batman Unlimited: Animal Instincts’ komt 12 mei uit. Tot die tijd moeten jullie het nog maar even doen met de trailer. Veel kijkplezier!