Koude rillingen door ijsjes, maar om andere redenen…

centipeach

Zo scrollend over het internet kom je nog wel eens wat grappigs tegen. Niks is minder waar dan wat wij vandaag voor jullie in petto hebben. Zomer komt eraan, dus hebben we alvast wat coole suggesties voor de hete dagen.

Schrijver John Squires en kunstenaar Frank Browning hebben in 2013 de handen ineen geslagen om een serie horror-geïnspireerde Ben & Jerry’s smaken te bedenken. Ze hebben er ook passende verpakkingen ervoor bij bedacht. Wij hebben hieronder een kleine selectie alvast voor jullie opgesteld.


ghostbusters

goodguy

gremlins

halloween

jason

centipeach1

Voor nog meer smaakjes, klik dan HIER en kijk welke smaken ze nog meer hebben. Laat ons even weten welke smaken jij maar al te graag in de vriesvak van de supermarkt zou willen zien!