Het team van ‘Suicide Squad’ klaar voor de aanval!

suicide_squad_cast_photo_1

David Ayer, director en schrijver van de aankomende ‘Suicide Squad’ heeft weer wat stof doen opwaaien! Afgelopen zondag plaatste hij een eerste kijk op de cast in kostuum op Twitter. Geeks over heel de wereld gingen uit hun dak!

In de foto zien we de complete Task Force X in actie, met Will Smith als ‘Deadshot’, Margot Robbie als ‘Harley Quin’, Jai Courtney als ‘Captain Boomerang’, Cara Delevigne als ‘Enchantress’, Adewale Akkinnuoye-Agbaje als ‘Killer Croc’, Karen Fukuhara als ‘Katana’ en Joel Kinnaman als ‘Rick Flag’. Helemaal links zien we Adam Beach in een nog onbekende rol en helemaal rechts staat Jay Hernandez als ‘El Diablo’. In de achtergrond lees je “Welcome to Belle Reve”, wat refereert naar de gevangenis die voor het eerst geïntroduceerd werd in ‘Suicide Squad nr.1’ te 1987.

suicidesquadteam-e5a58

 

Nadat Ayer de groepfoto plaatste, kregen fans het benauwd om Will Smith te zien, zonder de befaamde witte masker van hun geliefde ‘Deadshot’. Vanochtend reageerde Will Smith daar weer op met het volgende foto.
deadshot-c052f

Zo te zien hebben we heel veel om naar vooruit te kijken! Wij staan al te trappelen op wat er komen gaat. Denken jullie dat ‘Suicide Squad’  een grote hit gaat worden?