Hoe is het toch mogelijk dat de blinde Daredevil iedereen te snel af is?

Daredevil-using-echolocation

Wat vinden jullie van de Netflix serie Daredevil? Awesome, toch? Wij vinden het echt een toffe serie die iets rauwer is dan de Marvel films… Een duidelijke reactie op het succes van de DC Comics serie Arrow maar toch weet Marvel er een volwassener vleugje aan te geven…

Toevallig hebben wij het eerste seizoen achter de rug en prompt komt The Nerdist met een web-serie genaamd Because Science gepresenteerd door Kyle Hill…op zich niets nieuws onder de zon afgzeien van het onderwerp dat hij behandelde…juist, de wetenschap achter Daredevil’s sonar-achtige superkracht…

Hoe is het toch mogelijk dat Matt Murdock zijn omgeving kan zien terwijl hij zo blind is als Stevie Wonder…

Schijnbaar door ‘echolocation’ maar dat laten we even aan Kyle over om het aan jullie uit te leggen…