10,000 LEGO steentjes zitten er in deze Millennium Falcon…

lego 1

 LEGO heeft ooit eens in een far, far verleden een officiële Millennium Falcon set uitgebracht dat bestond uit bijna 6000 steentjes…Niet verwonderlijk dat deze twee na grootste set ooit de titel “Ultimate Collector’s Edition” draagt…

Zoals er naast een meester ook een leerling is zo zijn de LEGO enthousiastelingen, Titans Creations, aan de slag gegaan met hun versie op de Millennium Falcon…en zij kwamen uit op een versie die bestaat uit 10.000 steentjes! Houdt er ook rekening mee dat deze Falcon niet eens voorzien is van een dak…

De Titans hebben twee maanden zich suf gebouwd om het op tijd af te hebben voor de Star Wars feestdag, May the 4th… Het eind resultaat meet 110cm bij 85 cm…

Natuurlijk zijn Han, Chewie, Luke en Leia aanwezig maar zelfs ’80s Spaceman is aanwezig op dit ruimtescheepje…