Het kost het Keizerrijk niet veel moeite om Los Angeles te veroveren…

Battlefield LA

 Kennen jullie de science fiction film nog Battlefield L.A.? Wij nog wel en het moet gezegd worden, wij vonden het een goed film… Hoe zit het met Star Wars? Ook die kennen wij nog en ook dat vonden wij een goede film…

Filmmaker Kaipo Jones vond dat waarschijnlijk ook en dacht dat deze twee films wel eens gecombineerd konden worden… Het moet gezegd worden, zijn idee is geniaal en zijn filmpje ziet er dan ook fantastisch uit…

Los Angeles wordt overspoeld met AT-AT Walkers, TIE Fighters, en Imperial Star Destroyers… Zelfs de Deathstar komt griezelig dichtbij onze dampkring…

Ach, laten we maar opgeven want we hebben toch al een zwak voor het Keizerrijk…De Rebellen zijn zo verschrikkelijk zachtaardig…bleh…