[Prijsvraag] Unfriended

unfriended

UNFRIENDED is een angstaanjagende film over cyberpesten bedacht en ontwikkeld door filmmaker Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln: Vampire Hunter). Deze vernieuwende horror-film laat via computerschermen zien hoe een tiener en haar vrienden worden gestalkt door een onbekend persoon, die op zoek is naar wraak vanwege een gelekte video. Deze beschamende beelden hadden er een jaar eerder voor gezorgd dat een wrede pester zelfmoord pleegde.
UNFRIENDED is geregiseerd door Levan Gabriadze, geschreven door Nelson Greaves en geproduceerd door Bekmambetov en Greaves, samen met Jason Blum van Blumhouse Productions (Ouija en Paranormal Activity, The Purge en Insidious series). 

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures onderandere een ontzettend unieke selfiestick weggegeven… 

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Welke wereld beroemde nietsnut heeft een boek vol selfies uitgegeven met als titel Selfish?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen

selfie

UNFRIENDED draait vanaf 4 juni in de bioscoop

www.unfriendedfilm.nl