[Prijsvraag] Minions

minions

Minions_Filmposter2_27JuniInDeBios

Universal Pictures en Illumination Entertainment presenteren de vrolijke 3D animatie-avonturenfilm voor de hele familie: MINIONS.

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos.
Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

MINIONS is geproduceerd door Illumination Entertainment, de makers van DESPICABLE ME/VERSCHRIKKELIJKE IKKE. De soundtrack van MINIONS staat vol bekende en populaire hits uit de jaren ’60. MINIONS is geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy van Illumination Entertainment. Geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda. Geschreven door Brian Lynch. Chris Renaud is uitvoerend producent van de film.

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures onderandere een ontzettende coole ‘Kevin’-shopper tas, minions sleutelhangers en ook nog eens een Minion koeltas weggegeven…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Wie heeft alle 899 minions stemmen ingesproken?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen

MINIONS draait vanaf 1 juli in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

 

www.facebook.com/MinionsNL

www.minionsfilm.nl