Holy Crap…Heeft LEXUS nu echt een werkende hoverboard ontwikkeld?

did-lexus-just-unveil-a-real-functioning-hoverboard-yes-they-have

Eerst zien en dan geloven maar het heeft er alle schijn van dat LEXUS daadwerkelijk gelukt is om een zwevende hoverboard te maken…en het zou zelfs over enkele weken uitgebracht worden! Nu gaat er bij ons al weer een belletje rinkelen want dit zou groot nieuws zijn en op alle journaals verschijnen…maar dat is niet gebeurt…

LEXUS gaat de komende weken wat meer los laten over hun project SLIDE en maar de teaser beloofd al meer dan we ooit hebben mogen dromen!

Lexus woordvoerder Moe Durand vertelde aan de krant USA Today  dan een onafhankelijk bedrijf de hoverboard heeft ontworpen en ontwikkeld en dat het ook nog eens echt werkt…Voorlopig werkt het alleen in een gesloten omgeving maar dat is nog maar het begin…

Wat denken jullie? Is dit ‘to good to be true’ of zal dit dan toch echt gaan gebeuren?

Hoe dan ook willen wij LEXUS willen nomineren voor de NOBEL prijs voor de wetenschap…

BTW wie kan ons vertellen van wie de tune is die in de teaser gespeeld wordt?