Hoe zou de rebooted DeLorean eruit zien van Back to the Future…

khyzyl-saleem-panterafinallow (1)

Het is vloeken in de kerk maar tegenwoordig wordt alles ge-reboot… Ghostbusters wordt (onnodig) opnieuw bewerkt, er is sprake van om Indiana Jones te rebooten… Dus het is wachten op de volgende klassieker die schijnbaar onderhanden genomen moet worden…Maar stel dat het Back to the Future gaat worden, hoe zou dan de tijdmachine eruit komen te zien?

Artiest Khyzyl Saleem had schijnbaar hetzelfde in gedachten en transformeerde Doc Brown’s uitvinding in een eigentijdse futuristische versie… Khyzyl Saleem nam de DeTomaso Pantera (onderaan de pagina een foto) als basis in plaats van de DeLorean en ging daarmee aan de slag met als het plaatje hieronder als resultaat…

Het ziet er fantastisch uit, begrijp ons niet verkeerd want we hebben nog steeds veel liefde voor de DeLorean maar deze versie ziet eruit dat ie vrij snel de snelheid 88 miles per uur vrij rapper zal halen als zijn voorganger… 

khyzyl-saleem-panterafinallow (1)

 

DeTomaso