[Prijsvraag] Terminator: Genisys

TerminatorGenisys_liggend payoff NL

In TERMINATOR: GENISYS stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.


Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures onderandere een ontzettende handige Terminator-rugzak met waterfles weggeven. Dit is natuurlijk je eerste levensbehoefte in een post-apocalyptische wereld…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Hoe kan het zijn dat de Terminator, Arnold Schwarzenegger, er zo oud uit ziet?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen

Vanaf 9 juli in de bioscoop, in 3D en  IMAX 3D.

www.facebook.com/TerminatorGenisysNL

www.terminatorgenisys.nl