House of Cards seizoen 3 komt 8 juli op DVD uit en jij kan deze nu al winnen!

nc_BANER_HouseOfCards_s3_2048x1024a

Een heel jaar hadden we erop moeten wachten maar eindelijk was die daar, seizoen 3 van House of Cards… Na het eerste seizoen was er gelijk een top serie geboren, bij ons stond deze politieke thriller gelijk in onze top vijf aller tijden… samen met Game of Thrones, Soprano’s, Breaking Bad en Fargo…

In het derde seizoen van “House of Cards” probeert President Underwood zijn nalatenschap te waarborgen. Claire wil meer zijn dan de first lady. Hun grootste vijand is hun onderlinge strijd. In deze met een Emmy® bekroonde, spannende en originele serie speelt Golden Globe® winnaar Kevin Spacey de genadeloze en sluwe Francis Underwood, die zich door niets laat tegenhouden om de macht in Washington D.C. te grijpen. Zijn geheime wapen: zijn beeldschone, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe® winnaar Robin Wright).

Woon je onder een steen of heb je geen mogelijkheid tot Netflix dan heb je nu een kans om seizoen 3 te winnen. Dankzij Sony Entertainment mogen wij een DVD seizoen 3 weggeven maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen:

Het is voor het eerst dat een Netflix serie een prijs heeft gewonnen…welke prestigieuze prijs was dat?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze DVD box van seizoen 3!

image010

HOUSE OF CARDS SEIZOEN 3

VERKRIJGBAAR OP DVD & BLU-RAY™ VANAF 8 JULI

      Copyright: © 2015 MRC II Distribution Company L.P.  All Rights Reserved.

DVD extra’s: Politiek achter de schermen: op de set van House of Cards

Exclusief op Blu-ray™: Dood in New Mexico

  • Extra’s: politiek achter de schermen: op de set van House of Cards