Het beste wat San Diego’s Comic Con 2015 aan Cosplay te bieden had!

harleyquinncontest__0006

Zoals velen onder ons hebben we de wens om ooit aanweizg te kunnen zijn op de San Diego Comic Con… De New York Comic Con zou ook leuk zijn maar SDCC is toch wel het summum onder de Cons…

Gelukkig hebben we tegenwoordig het internet en veel wat er op de SDCC gebeurt krijgen we toch mee. Al Dan niet via mobiele telefoons als via de verschillende panels in hal H. Waarschijnlijk komen wij meer te weten via het internet dan de bezoekers zelf…

Wat we wel kunnen doen is een selectie maken van de cosplayers die traditie getrouw met velen aanwezig zijn. Wij hebben in ieder geval 120 toppers voor jullie uitgezocht zodat jullie niet verder het internet op hoeft…

Enjoy:

 

 

je hebt inderdaad goed geteld…er zitten 121 foto’s in deze galerij… 1 zit er van mijzelf bij…