Fallout 4 Pip boy unboxing door Dani…

pip boy

Afgelopen week stond er maar één ding op de agenda van onze razende reporter Dani en dat was natuurlijk Fallout 4… Maanden geleden had hij de special edition al gepre-ordered en daarmee zou hij de trotse eigenaar worden van een werkende pip boy. 

Voor diegene die niet bekend zijn met Fall out’s Pip boy wil ik zeggen: kom je uit Vault 112, ofzo? De pip boy is de handzame, of zal beter gezegd, een armzame computer die alle statistieken bijhoudt van de speler…

Maanden geleden had Dani zich voor deze week ziek gemeld bij ons op de redactie, wat wij natuurlijk vreemd vonden niet wetende dat Fallout 4 deze week uitkwam… We kunnen natuurlijk ontzettend kwaad zijn maar hij bracht ons een unieke blik in de special edition van Fallout 4, de Playstation versie…

We kunnen wel blijven ouwenelen over de Pipboy maar dat kunnen we beter aan Dani zelf overlaten, dus druk snel op het filmpje hieronder en geniet mee!

Dani ziet er niet echt ziek uit…