May the Jacket fits you in a Galaxy far, far away…

12247168_958352464238671_5597452114854803768_n

Stap voor stap zie je dat de cosplay wereld de normale wereld binnen sneakt… een vriend van de site stuurde ons deze tip en na het zien van de beelden gooiden we gelijk al onze portemonnee naar het beeldscherm!

Wat een ontzettende coole outfits die je in de gewone wereld ook kan dragen. Musterbrand.com is de site waar je ontzettend toffe jassen, shirts en sjaals kan kopen. Van Assassins Creed jassen tot aan Deus Ex kleding… Maar waardoor wij helemaal uit ons plaatje gingen kwam door de limited edition van hun Star Wars lijn…

Moet je zien wat voor toffe jassen zij hebben gemaakt. De Sith kleding is van een ruime afstand te herkennen en de Rebel-pilot jas is er eentje die wij echt in onze kast wilt hebben hangen…en nog wel vóór de première van 18 december!

De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant maar toch vergelijkbaar met jassen van een goed merk…

Wees er wel snel bij van ze hebben maar een beperkt aantal en elk jas is genummerd!

May the Jacket fits you!

Voor meer, kijk dan op Musterbrand.com