Welke Easter-eggs en kleine hints zitten er in de nieuwe Marvel serie ‘Jessica Jones’…

maxresdefault

Eerlijkheid gebied ons te vertellen dat wij nog geen tijd hebben gehad om de hele serie te kijken… Dus wij hebben dit volgende filmpje ook niet bekeken om ons te onthouden van enige spoilers…

Dit is dan ook bedoeld voor diegene die het afgelopen weekend tijd genoeg had om alles in één keer te kijken. Wij hebben de eerste drie afleveringen al gezien en aardig wat hints en easter-eggs ontdekt die verwijzen naar andere Marvel series of karakters…

Hele subtiele als een verwijzing naar de Baxter Building, Fantastic Four, tot aan The Avengers Tower op de Netflix titel pagina…natuurlijk zijn we nieuwsgierig hoeveel wij al ontdekt hebben in vergelijking met onze Australische vriend van Mr. Sunday Movies

Maar voorlopig hebben we de serie nog niet klaar en weerhouden ons dan ook om iets van spoilers tot ons te nemen…