Star Wars spoiler blocker: Dit moet je doen om je ziel intact te houden!

Over ongeveer 3 weken is het zo ver Star Wars: The force awakens zal dan draaien in elke grote bioscoop en zelfs nu al probeert het hele internet je het leven zuur te maken met constante spoiler aanvallen.
Maar dankzij een nieuwe tool die de pagina’s die je bezoekt scant op alles wat een Star Wars: spoiler kan zijn en met een grote Star Wars themed waarschuwing je waarschuwt!

Schermafbeelding 2015-11-27 om 09.44.47

De tool is een extension voor je chrome browser en werkt haast hetzelfde als een adblocker. Alleen scant de extension naar “probleem zinnen” die misschien plots en of teveel informatie over de film weggeeft. Zoals de recente strijdbijl die begraven is tussen Han Solo en Chewie dat natuurlijk een heel groot effect op het plot van de film zal hebben!

Uiteraard zit er een knop in deze extension in de vorm van een stormtrooper helm die ervoor zorgt dat je op zwakke momenten toch je ziel kan verpesten met die ene grote spoiler dat de nieuwe Dark Sith lord Jar Jar Binks is.

Wil je niet gespoild worden? Download hier dan de Star Wars Spoiler Blocker.

Star Wars spoiler blocker chrome extension