De nieuwste trailer van Batman V. Superman is echt EPIC!

Na de sneak peek van maandag kunnen de fans vanaf vandaag de official trailer #2 van Batman V superman: Dawn of Justice hier bekijken!
Eindelijk is de Holy trinity compleet Batman, Superman en Wonderwoman herenigd op het witte scherm!

Trailer volgt een serie van confrontatie tussen Clark en Bruce die elkaars alter ego belachelijk maken… zonder dat ze weten wie er echt tegen over ze staat. De situatie wordt steeds grimmiger maar gelukkig stapt Lex Luthor (Jesse Eisenberg) er precies op tijd tussen en zorgt meteen voor een gezelligere sfeer.

Daarmee wordt ook de “villian” van deze film geïntroduceerd want Lex Luthor heeft zo ze eigen plannen voor The Bat en The man of Steel en zorgt voor het juiste wapen tegen het duo in de vorm van een beestachtige man dat zo goed als zeker Doomsday moet zijn! 

Gelukkig is daar Wonderwoman om hun puberale ass te redden!

Batman V. Superman: Dawn of justice is vanaf 24 maart te zien in de Bioscoop.