Dit is een salontafel die we echt in huis moeten hebben…

James Gunn, de regisseur van onder andere Guardians of the Galaxy, is geen vreemde als het gaat om social-media…Afgelopen week plaatste hij een foto van een meubel die iedereen in één klap jaloers maakte…

Hij zette op zijn Facebook pagina een paar foto’s van een salontafel die speciaal voor hem is gemaakt… een salon-tafel in de vorm van Peter Quill’s, ook wel bekend als Star Lord, Awesome Mix cassette bandje…

Helaas kan deze tafel niet de hits draaien van de bands Blue Swede of 10cc…had wel een optie moeten zijn, vinden wij, maar voor de rest is het wel een tafel die we zeker in huis hadden gehaald als die te koop was geweest…

Fans van de film zien gelijk dat de titel van het bandje ‘Awesome Mix Vol.2’ is in plaats van Vol.1, dat is natuurlijk omdat Gunn druk bezig is met het tweede deel van Guardians of the Galaxy die gepland staat voor 2017…