Wat houdt ‘Knight Rider Heroes’ in?

knight-rider-heroes-official-trailer

Okay, okay, we hebben een website en een teaser trailer maar daar houdt het echt mee op…zelfs de bedenker kon ons niet vertellen of het een film of een serie gaat worden…

Zeer mysterieus allemaal…wel interessant! Schijnbaar is de organisatie waar Michael Knight met KITT voor werkte, Foundation for Law and Government, ondergedoken en in het geheim verder gegaan met waar ze mee bezig waren…

Misschien moeten we het toch niet al te serieus nemen want als je de beelden bekijkt van de trailer en dit interview dan zie je meerdere overeenkomsten…Hasselhoff, of hoe hij zichzelf u noemt, heeft dezelfde outfit aan als in de trailer, hij werd ook nog eens geïnterviewd in een woestijn en KITT was daar ook aanwezig…

Coincidence?

Wij hebben in ieder geval ons aangemeld op de site, mochten er ontwikkelingen komen dan laten we het jullie met een turbo-boost mogelijk weten…