[Prijsvraag] Win leuke kinder-prijzen met ‘Race naar de Maan’…

RACE NAAR DE MAAN is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan.

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vrienden in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

Geïnspireerd op de ruimtewedloop van de jaren zestig. 

Wij van Geek Magazine.nl mogen toffe Race-naar-de-maan rugtas en coole jo-jo weggeven!

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Hoe heet de astronaut die als tweede mens ooit voet op de maan heeft gezet?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen

Vanaf 13 januari in de bioscoop, ook in 3D.

www.racenaardemaan.nl