Captain America: Civil War’s Spider-Man kostuum gelekt?

NEhNnfycNlUmkp_4_b

De webshop voor Geeky t-shirts, Merchiod, had een Spider-Man hoodie in de planning maar die mocht niet op de site komen voor 15 januari van Disney…

Wat zou dat betekenen? Vele fans hadden zo hun eigen theorie…Zou 15 januari dan de datum zijn dat de nieuwe trailer van Captain America: Civil War uit zou komen en dan een glimp van Tom Holland als Spider-Man te zien krijgen?

Sinds een paar dagen is deze hoodie gelekt op de twitter van @SuperBroMovies… Zou dit dan de nieuwe look zijn van Spidey? Google heeft geen andere hoodies kunnen vinden, dus zou dit dan betekenen dat dit dan echt is?

De kans is groot dat Peter Parker deze hoodie niet aan hebt in de Civil War film, maar zouden ze wel een soortgelijke design gebruiken? Wat denken jullie?